Centrul de zi pentru persoane cu scleroză multiplă va fi modernizat cu bani europeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contractul de finanţare pentru „Reabilitarea, modernizarea şi extinderea centrului de zi pentru persoane cu scleroză multiplă din municipiul Oradea" a fost semnat astăzi, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest din Cluj - Napoca.

Primarul Ilie Bolojan a semnat astăzi contractul de finanţare pentru „Reabilitarea, modernizarea şi extinderea centrului de zi pentru persoane cu scleroză multiplă din municipiul Oradea". Urmează ca Agenţia de Dezvoltare Regională şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului  să semneze contractul pentru finanţare în zilele  următoare.

Al şaptelea proiect

„După semnarea acestuia de către toate părţile, datele contractului vor fi făcute publice, iar municipiul Oradea va ajunge la un număr de şapte proiecte contractate pe Axa prioritară 3 - „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale" a Programului Operaţional Regional 2007-2013", se arată în comunicatul de presă transmis de către Primăria Oradea.

Citeşte aici povestea unui orădean care luptă cu această boală

Scleroza multiplă este o afecţiune neurologică cronică. Aceasta afectează sistemul nervos central, în mod special creierul, măduva spinării şi nervii optici. Scleroza multiplă poate provoca dificultăţi în forţa şi controlul muscular, tulburări de vedere, de echilibru, ale sensibilităţii şi tulburări ale funcţiilor mentale.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite