Au tăiat panglica la un drum din judeţul Iaşi încă în şantier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şefii judeţului au tăiat panglica la un drum nefinalizat
Şefii judeţului au tăiat panglica la un drum nefinalizat

Pentru a se încadra în termenul de execuţie, şefii Consiliului Judeţean Iaşi au inaugurat astăzi lucrările de asfaltare a drumului limita judeţului Suceava-Iaşi-limita Neamţ, chiar dacă şantierul nu a fost complet închis.

Şosea ca-n palmă între Iaşi şi Suceava

Şefii Consiliului Judeţean Iaşi împreună cu aleşi, constructori şi primari s-au deplasat astăzi în comuna Hălăuceşti pentru a sărbători finalizarea lucrărilor începute în 2009 pe drumul care străbate localităţile Mirceşti, Hălăuceşti, Mogoşeşti-Siret, Stolniceni-Prăjescu şi Valea Seacă. Firma care s-a ocupat de asfaltare este Pa&Co International care a ob'inut contractul din fonduri europene în valoare de 43,17 milioane de lei.

„Este o lucrare de excepţie şi sunt sigur că va dura în timp. Este lăudabil că din trei lucrări am nimenit una foarte bună şi vom vedea dacă reuşim să obţinem un câştigător care să aibă aceeaşi seriozitate şi la drumul sper Vaslui“, a spus şeful judeţului.

Chiar dacă au tăiat cu mare fast panglica la drumul asfaltat, drumarii nu au finalizat toate lucrările, fiind restante marcaje, podeţe şi canalizări. Şefii judeţului s-au grăbit astăzi pentru că investiţia are termen următoarea zi, pe 10 noiembrie.

Gropile bagă lunar maşinile în service

„Sunt poate nişte retuşuri de executat. Marcajul rutier se execută, astăzi se finalizează“, a recunoscut Viorel Ciocan, directorul firmei de construcţii.

Sătenii sunt mulţumiţi de calitatea lucrărilor, chiar dacă au recunoscut că ar fi avut nevoie de gaz, apă şi canalizare.

„Se circula foarte greu, era drumul rău, cu hopuri, dâmburi, se zguduia casa când trecea maşina. Acum este bine, frumos, avem şanţuri şi ne-am pus flori frumoase la poartă“, a spus unul dintre localnici.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite