Nu ştii ce job ţi se potriveşte? Vino la Zilele Carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul va începe pe data de 5 noiembrie şi va dura până pe 9 noiembrie, interval în care sunt programate activităţi care să-i ajute pe tineri să-şi găsească locul de muncă potrivit şi să-şi pună în evidenţă atu-urile.

Zilele Carierei sunt organizate şi anul acesta de Centrul de Carieră(CIPO) al Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.  Fiecare zi din săptămâna 5-9 noiembrie are o tematică diferită din spectrul mai larg al dezvoltării carierei, precum zilele angajabilităţii sau ziua antreprenoriatului.
 
Pe durata întregii săptămâni se vor desfăşura 14 ateliere, un târg de locuri de muncă, un panel cu angajatorii, precum şi două evenimente ce au la bază metode de educaţie nonformală: o Bibliotecă Vie (unde “cărţile” sunt profesionişti din diferite domenii) şi un Carusel (mai multe puncte fixe în care se desfăşoară ateliere de durată egală, prin care trec pe rând grupe cu un număr mic de participanţi).
 

Participarea la evenimentele organizate săptămâna aceasta la UAIC este gratuită şi se poate face pe baza înscrierii online aici.

CITEŞTE ŞI:

Cum să câştigi un salariu de 40.000 de lei pe lună

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite