Cum să câştigi un salariu de 40.000 de lei pe lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de şomeri caută un loc de muncă (arhivă)
Mii de şomeri caută un loc de muncă (arhivă)

Cei care trec pragul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă pot avea surpriza de a găsi joburi plătite regeşte. Nu este vorba despre specialişti de înaltă clasă, iar oricine se poate înscrie pentru jobul visurilor.

Una dintre cele mai noi oferte postate în secţiunea de locuri de muncă în străinătate este pentru ieşenii care sunt dispuşi să plece la lucru în Norvegia. Angajatorii caută persoane care să aibă studii superioare în domeniul electric sau în automatizări, cu experienţă în depanarea, instalarea şi punerea în funcţiune a sistemelor de regulatori de tensiune.

Salariul pe care angajatorii novegieni îl oferă este unul tentant, care porneşte de la 53.000 şi poate ajunge până la 107.000 de euro anual. Concret, în fiecare lună cei care vor avea norocul de a fi selectaţi pentru angajare vor primi nu mai puţin de 41.000 de lei.

De asemenea, angajatorii se obligă să ajute persoanele în găsirea unui loc de cazare înainte de sosire, dar şi la aducerea familiei salariatului în Norvegia.

Singura condiţie impusă de norvegieni, în afară de aptitudinile practice, este cunoaşterea limbii engleze fluent.

Ieşenii care doresc să se înscrie pentru locurile de muncă oferite se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi.

CITEŞTE ŞI:

Locuri de muncă în Italia şi Danemarca în servicii şi agricultură

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite