Locuri de muncă în Italia şi Danemarca în servicii şi agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii pot aplica pentru patru locuri de muncă disponibile în Sicilia, provincia Trapani. 20 de joburi sunt disponibile şi pentru Danemarca la o fermă de animale.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) a anunţat că prin reţeaua Eures sunt disponibile 24 de locuri de muncă 4 la un centru de agrement, iar 20 la o fermă de animale din Danemarca.

Auchan angajează 200 de persoane la magazinul din Iaşi. Vezi posturile libere

Pentru posturile de promotor la centrul de scufundări, solicitanţii trebuie să ştie bine limba engleză şi italiană, să aibă între 18 şi 30 de ani. Primesc 800 de euro lunar în mână, dar şi cazare şi masă.

H&M îşi deschide magazin la Iaşi din primăvară

Cei care aplică pentru cele două posturi de instructor de scufundări trebuie să aibă experienţă în domeniu, vârsta între 18 şi 35 de ani, dar şi permis de conducere a ambarcaţiunilor. Salariile oferite sunt de 600 de euro plus comisioane. Angajatorul oferă cazare şi masă. Contractele sunt pe perioadă determinată.

Pentru locurile de muncă din Danemarca, aplicanţii trebuie să ştie bine limba engleză. Salariul brut este de 1.260 de euro, din care se scad impozitele şi cazarea, care ajung la 300 de euro.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite