Peste 700 de şanse de angajare pentru şomeri. Vezi unde îţi poţi găsi un serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mii de şomeri caută un loc de muncă (arhivă)
Mii de şomeri caută un loc de muncă (arhivă)

Şomerii care anul acesta nu au avut norocul de a semna un contract de muncă au la dispoziţie săptămâna aceasta peste 700 de oportunităţi de angajare, în mai multe domenii de activitate.

Cea mai mare parte a joburilor vacante sunt pentru cei care au finalizat doar studii medii sau primare. Aceştia au la dispoziţie nu mai puţin de 650 din cele 724 de locuri de muncă vacante. Pe de altă parte, cele mai puţine oportunităţi de angajare sunt pentru ieşenii care au absolvit studii superioare.

Domeniul cel mai bine reprezentat în ceea ce priveşte locurile de muncă este cel al confecţiilor, în această arie de activitate angajatorii căutând nu mai puţin de 352 de persoane. "Mai sunt disponibile 232 de posturi în servicii, din care unul în comerţ, 5 în hoteluri şi restaurante, 64 în asigurări, 38 în transporturi şi 124 în alte activităţi de servicii", a detaliat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi.

De asemenea, ieşenii mai au la dispoziţie şi alte 30 de locuri de muncă în construcţii, 98 în industrie şi 12 în sănătate.

CITEŞTE ŞI:

Cum să câştigi un salariu de 40.000 de lei pe lună!

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite