Se războiesc în comunicate după autopremierea primarului Iaşiului pentru proiectul ilegal Palas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Gheorghe Nichita
Primarul Gheorghe Nichita

Oficialii Primăriei au reacţionat vehement la adresa comentariilor făcute de senatorul Dumitru Oprea şi deputatul Nicuşor Păduraru despre premiile acordate de organizatorii Galei „10 pentru România“.

Senatorul Oprea a declarat că evenimentul de sâmbătă seara i-a lăsat un „gust amar“, în timp ce Nicuşor a publicat pe pagina personală de Facebook că gala a fost „un strop de rahat într-un borcan cu miere“.

„Subliniem că municipalitatea nu a fost consultată cu privire la nominalizări şi la acordarea premiilor. Realitatea TV are un colectiv de jurizare, se consultă cu diferiţi specialişti şi profesionişti din diverse domenii. Acest colectiv decide cine va fi nominalizat şi cui îi va fi înmânat premiul. Repetăm: municipalitatea ieşeană nu a fost consultată şi nu are nicio contribuţie din acest punct de vedere", au spus edilii într-un comunicat de presă.

Şefii din Primărie au argumentat şi cum a ajuns primarul Gheorghe Nichita să primească un premiu pentru proiectul urbanistic Palas, care a fost declarat ilegal de către două instanţe judecătoreşti.

Primarul Nichita, premiat pentru tunul de la Palas de la Iaşi

„În ceea ce priveşte premiul acordat proiectului Palas, acesta a fost acordat Consiliului Local al Municipiului Iaşi pentru un proiect asumat şi de executivul Primăriei, reprezentat de primarul Gheorghe Nichita. În schimb, politicieni din Iaşi precum Dumitru Oprea sau Nicuşor Păduraru se declară împotriva acestui proiect. De altfel, aceşti doi politicieni sunt în general detractorii proiectelor demarate de municipalitate, exemplul cel mai elocvent fiind proiectul Ciric", au mai transmis edilii.

Primarul Gheorghe Nichita a fost premiat pentru un proiect ilegal din banii ieşenilor FOTOGALERIE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite