Demisia ieşencei Mihaela Popa din PDL înclină balanţa în Senatul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Popa, alături de noii ei colegi de partid, Relu Fenechiu şi Sorin Frunzăverde. Foto: Vlad Rotaru
Mihaela Popa, alături de noii ei colegi de partid, Relu Fenechiu şi Sorin Frunzăverde. Foto: Vlad Rotaru

Mihaela Popa, aleasă senator pe listele PDL, a trecut la liberali. Decizia vine cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare.

UPDATE 12.07 Senatorul Mihaela Popa a declarat, joi, că motivul plecării sale din PDL este legat de „lipsa exerciţiului democratic în partid", ea apreciind că în PDL „totul a fost într-o veşnică poziţie de drepţi", notează Mediafax.

„Am decis să mă alătur unei echipe noi şi consolidate alături de Sorin Frunzăverde. Motivul plecării mele din PDL este legat de lipsa exerciţiului democratic în partid. Totul a fost imposibil, într-o veşnică poziţie de drepţi. Nu îmi place să văd oameni arestaţi, care apoi se dovedeşte că nu au nicio vină", a spus Mihaela Popa.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, că a avut o discuţie cu Crin Antonescu, în prezenţa Mihaelei Popa, şi că aceasta va fi susţinută de liberali pentru Parlamentul European.

UPDATE Ora 11.00 Odată cu demisia parlamentarului ieşean Mihaela Popa, USL a preluat majoritatea în Senat, cu 67 de senatori. Puterea a rămas cu doar 65 de senatori.

10.20 La începutul lunii aprilie, senatorul ieșean a renunțat și la funcția de vicepreședinte al PDL. Vezi AICI de ce.

Vom reveni cu amănunte.

Intră pe iasi.adevarul.ro ca să afli cele mai importante știri din oraș și județ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite