Mihaela Popa a renunţat la funcţia de vicepreşedinte al PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Mihaela Popa a declarat, astăzi, că şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al PDL, dar că va activa în continuare ca simplu membru de partid.

"Mi-am depus demisia azi (luni - n.r.) la partid. E un act unilateral. Voi rămâne simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.

Mihaela Popa a susţinut că a fost dezamăgită de afirmaţiile liderului PDL Emil Boc în cazul demisiei din partid a prim-vicepreşedintelui PDL Sorin Frunzăverde.

"Dacă eu, ca profesor, spun după un timp că îmi pare rău că un tânăr a luat examenul, atunci înseamnă că am fraudat examenul. La fel şi în PDL, înseamnă că nu am avut alegeri libere. Nu vrea să fiu acceptată într-un for de conducere, ci vreau să fiu aleasă. Nu poţi construi o democraţie fără un exerciţiu democratic în partidul de guvernământ", a declarat Mihaela Popa.

Popa a mai adăugat că îl va susţine în continuare pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

"Sper să deschidă concursurile reale, chiar dacă pentru un post se înscriu o sută de candidaţi. Tinerii văd ce se petrece în instituţiile europene", a adăugat Mihaela Popa.

Vicepreşedintele PDL Mihaela Popa a anunţat încă de vineri că intenţionează să demisioneze din Biroul Permanent Naţional al PDL.

Aceasta a criticat afirmaţia liderului PDL Emil Boc, potrivit căreia l-a numit pe Sorin Frunzăverde în funcţia de prim-vicepreşedinte la congresul partidului de anul trecut.

"Şi eu sunt vicepreşedinte, l-am susţinut pe Vasile Blaga la şefia partidului, deci ce să cred, că Boc m-a aşezat pe o listă?", a afirmat Mihaela Popa.

Ea a adăugat că plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL reprezintă o pierdere importantă pentru partid, întrucât acesta era un bun strateg şi un om respectat în interiorul partidului.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că, în opinia sa, Mihaela Popa nu va pleca din Biroul Permanent Naţional al PDL şi crede că aceasta a "perceput mai mult sentimental plecarea lui Sorin Frunzăverde din partid".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite