Protestatar din Iași despre premierul Ungureanu: „La fel ca Boc, e sluga lui Băsescu“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protestatari la dineul organizat de Primaria Iasi
Protestatari la dineul organizat de Primaria Iasi

O mână de oameni s-a strâns vineri seară să protesteze împotriva Guvernului și a președintelului Traian Băsescu în fața Primăriei Iași, unde a avut loc un dineu pentru Mihai Răzvan Ungureanu și miniștrii din cabinetul său.

Peste 10 protestatari au scandat lozinci împotriva președintelui Traian Băsescu, iar unii l-au taxat și pe premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

IMAGINI CU UNUL DINTRE PROTESTATARI

Premierul a aflat de la jurnaliști despre protestul ieşenilor.  „Îmi pare rău că nu am apucat să mă întâlnescu cu protestatarii. Nu mă deranjează un dialog care este construit pe bază de politeţe. Îmi pare rău că nu am apucat să aflu cu ce le pot fi de ajutor. Sigur vor mai fi ocazii pentru aşa ceva“, a spus Ungureanu.

Nici Traian Băsescu nu a scăpat de furia protestatarilor.

VEZI AICI CE SPUN OAMENII

Peste 300 de persoane au participat la recepţia dată de Primăria și Consiliul Județean Iași pentru premierul ieșean și miniștrii din cabinetul său. Printre invitaţi s-au numărat înalți prelați, oameni de afaceri, parlamentari, consilieri locali și județeni, șefii orașului și ai județului, șefi din sănătate și educație. 

Cabinetul Unugreanu a venit la Iași pentru ședința comuna de Guvern cu Republica Moldova care are loc astăzi la Universitatea „Al. I. Cuza“ din Iași. Aici au făcut facultatea atât premierul român, cât și omologul său moldovean Vlad Filat. AICI AI PROGRAMUL ȘEDINȚEI DE GUVERN

AICI GĂSEȘTI IMAGINI DE LA PROTEST

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cum decurge vizita premierului la Iaşi!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite