Examinare on-line la Universitatea „Cuza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii înscrişi la învăţământ la distanţă la cea mai veche universitate din ţară vor avea în curând o modalitate nouă de evaluare, care se va desfăşura online.

Iaşi: Scrisoare agramată la Universitatea „Cuza“

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" a publicat pe portalul e-licitatie.ro o cerere de ofertă prin care solicită furnizarea unui sistem informatic de examinare a studenţilor. Suma pe care instituţia de învăţământ superior este dispusă să o investească este de 418.726 de lei, bani ce vor proveni din bugetul propriu.

„Acest sistem este o completare a platformei Mediaec. Avem instalată tehnologia pentru a putea derula cursuri la distanţă pe suport electronic, dar nu exista până acum tehnologia de examinare", a precizat Vasile Işan, rectorul de la „Cuza".

Iaşi: Atenţie, studenţi! Se dărâmă Universitatea „Cuza“! (FOTO)

Tot în această perioadă instituţia mai plănuieşte o investiţie în valoare de 6.200 de lei. Este vorba despre un sistem video de supraveghere. „Acesta trebuie montat la Muzeul Universităţii. Este o condiţie pentru a putea expune acolo obiecte din donaţiile pe care le avem din cultura Cucuteni", a completat rectorul Vasile Işan.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite