Premieră în mediul universitar din ţară. Vezi aici ce le pregătesc cei de la „Cuza“ bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 1-3 octombrie cea mai veche instituţie de învăţământ superior din ţară organizează, în premieră pentru universităţile din România, un eveniment dedicat bobocilor.

Timp trei zile, în cadrul evenimentului „Bun venit la UAIC", bobocii sunt aşteptaţi în faţa universităţii, la infochioşcurile special amenajate, unde voluntarii şi staff-ul UAIC le vor oferi toate informaţiile despre studenţie. „Pentru ca bobocii să intre cât mai repede în atmosfera nouă a vieţii de student la «Bun venit la UAIC» vor mai avea parte de o mapă de bun venit, un concurs de orientare în campus, organizat ca o vânătoare de comori, cu premii în materiale sportive, de familiarizare cu ofertele cultural ale Iaşiului, dar şi un concert de folk „la Balenă", în campusul Titu Maiorescu", susţin reprezentanţii Universităţii.

Au început cazările în cămine. Vezi aici câte locuri sunt disponibile la facultatea ta!

De asemenea, studenţilor li se va pregăti şi un tur al Iaşiului, show-uri susţinute de cluburile de dans, teatru şi sport din oraş în faţa Corpului A şi o sesiune de recrutare pentru stagii de practică şi joburi pentru studenţii din anul I şi pentru cei din ani mai mari.

Ca în fiecare an, anul universitar 2011-2012 se va deschide şi printr-o ceremonie specială, pe data de 3 octombrie, în Aula Magna "Mihai Eminescu". Anul acesta, cursul inaugural tradiţional va fi susţinut de prof.univ.dr. Adrian Neculau, pe tema „Universităţile din Universitate. Construcţie şi ruptură identitară în câmpul universitar“.

Vineri, pe 30 septembrie, va avea loc şi deschiderea festivă a anului de studii la Universitatea Tehnică.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite