Copilul-criminal începe liceul la „Asachi“. Colegii lui nu ştiu cu cine vor sta în clasă: „Cred că o să ne înţelegem“ VIDEO, FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegii copilului criminal de la Colegiul Tehnic
Colegii copilului criminal de la Colegiul Tehnic

Adolescentul care şi-a ucis mama cu mai multe lovituri de ciocan în urmă cu aproape doi ani va începe şcoala la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi". Acesta nu a fost prezent azi la deschiderea festivă a anului şcolar.

Colegii tânărului din clasa a IX a F nu ştiau încă cine va fi noul lor coleg. Nici ei şi nici părinţii acestora nu au fost anunţaţi de faptul că Teodosian G. va învăţa alături de copiii lor pentru următorii patru ani. Cu toate acestea, liceenii sunt deschişi şi speră că se vor înţelege bine cu tânărul.

„Nu ştiam că el va fi colegul nostru, dar din câte am auzit, este un băiat destul de deştept. Cred că o să ne înţelegem", spune una dintre viitoarele colege ale adolescentului.

Colegii copilului criminal de la Colegiul Tehnic

Daţi CLICK pe imagini pentru a vedea o fotogalerie cu colegii de clasă ai lui Teodosian G.

Părinţii nu sunt atât de înţelegători atunci când vine vorba despre siguranţa copiilor lor. „Nu ştiam că va învăţa aici. Acum a fi cum a vrea Dumnezeu", spune mama unei fete din clasa vecină, a IX a H. „Vai de mine! Nu ştiam de asta. Ar fi trebuit să ne spună", este reacţia unei alte mame, care are un copil în clasa a IX a A.

Citeşte şi: Copilul-asasin, admis la un liceu din Iaşi

Iaşi: Psihologii avertizează: „Teodosian poate ataca oricând femeile" (UPDATE)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite