FOTO Casele deputatului Relu Fenechiu, puse sub sechestru de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cartierul din Bucium al lui Fenechiu
Cartierul din Bucium al lui Fenechiu

Procurorii anticorupţie au decis în această dimineaţă să pună sechestru asigurator pe trei imobile aparţinând ieşeanului cercetat în dosarul „Transformatorul", în care prejudiciul se ridică la 2,8 milioane de euro.

Vicepreşedintele PNL, Relu Fenechiu a petrecut o oră în această dimineaţă la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Bucureşti. Acesta este cercetat în afacerea „Transformatorul", în care acesta ar fi vândut echipamente vechi la preţ de utilaje noi către mai multe companii cu capital majoritar de stat.

Deputatul ieşean Relu Fenechiu, campion la case, bolizi şi obiecte de lux

Cartierul din Bucium al lui Fenechiu

Daţi click pe colaj pentru imagini cu cartierul construit de deputatul Relu Fenechiu în zona Bucium

Procurorii DNA au decis, de asemenea, în această dimineaţă, instituirea sechestrului asigurator pe trei dintre proprietăţile deputatului.

Conform cercetărilor realizate de DNA, Societatea de Întreţinere şi Servicii Energetice Electrice Moldova (SISEE) Moldova a achiziţionat de la firmele deputatului transformatoare electrice vechi de 20 - 30 de ani, pentru care a achitat mai mult decât pentru unele noi. Achiziţiile care fac obiectul dosarului de la DNA au fost realizate între anii 2002-2004, când SISEE a cumpărat de la patru firme la care deputatul era acţionar majoritar, LA Rocca, Fene Grup, Tehnorom şi Europlus, transformatoare şi alte echipamente în valoare de 2,8 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre acest subiect accesând linkurile de mai jos:

Deputatul ieşean Relu Fenechiu audiat de DNA în „afacerea transformatorul“ UPDATE

Relu Fenechiu şi scandalurile celebre în care este implicat

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite