Poliţiştii de frontieră ieşeni au ieşit în stradă: „Dumnezeu cu mila, scapă cei cu pila“ UPDATE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii s-au legat cu lanţuri în faţa Prefecturii
Poliţiştii s-au legat cu lanţuri în faţa Prefecturii

Ei sunt nemulţumiţi că de luna viitoare o parte din ei îşi vor pierde locurile de muncă şi spun că au mai multe reproşuri de făcut la adresa conducerii instituţiei

Ora 16.42: Cei aproximativ 60 de poliţişti de frontieră şi de la Poliţia Naţională protestează paşnic în faţa Prefecturii. Ei s-au legat cu lanţuri şi cătuşe şi au pancarte pe care reclamă faptul că au fost puşi la dispoziţie ca urmare a evaluărilor de luna trecută. „Dumnezeu cu mila, scapă cei cu pila“ scrie pe una dintre acestea.

Liderul de sindicat al poliţiştilor a înaintat un memoriu prefectului în care sunt explicate nemulţumirile celor care protestează.

image

Reprezentanţii sindicatului Inspectoratului Poliţiei de Frontieră (IJPF) spun că au ieşit în faţa Prefecturii pentru că îşi vor pierde locurile de muncă.

Misiune la firul apei pe frontiera de est a ţării

Mai mulţi poliţişti din cadrul IJPF îşi vor manifesta nemulţumirile faţă de punerea la dispoziţie până în data de 6 octombrie 2011 după care îşi vor pierde calitatea de poliţişti şi faţă de conducerea IJPF Iaşi care îi reprezintă", a spus Adrian Diugu, preşedintele Biroulşui Teritorial al Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie din IJPF.

Protestul se desfăşoară între orele 15.00 - 18.00.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite