Bolizii care sfidează criza. Vezi aici ce maşini de lux gonesc pe străzile din Iaşi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un ieşean a postat zilele trecute pe YouTube un film în care prezintă câteva dintre cele mai impunătoare maşini care rulează pe străzile din municipiu.

Nissan, Mercedes, Jaguar, Lexus, Ferrari, BMW, Dodge, Mustang, Audi sau Mitsubishi sunt doar câteva dintre mărcile de maşini din Iaşi, surprinse de un tânăr şi grupate într-un colaj care a fost încărcat zilele trecute pe YouTube.

Unul dintre ieşenii care nu a ascuns niciodată faptul că este pasionat de maşinile de lux este omul de afaceri Gabriel Mardarasevici. „Mi-au plăcut maşinile de top încă de când eram mic", spune acesta. După ce a reuşit să-şi permită acest lux, Mardarasevici şi-a transformat visul în realitate.

Bicicliştii, interzişi în Iaşi! Vezi cum parchează un posesor de BMW pe pista destinată acestora GALERIE FOTO

Mărturie stă un Aston Martin DB9, în valoare de 200.000 de euro. La acesta se adaugă un Bentley Continental Flying Spur, cotat la acelaşi preţ. „Le folosesc doar în weekend şi în afara ţării pentru că la gropile de la noi este jale", spunea acesta într-un interviu acordat cotidianului „Adevărul" la începutul acestui an. Pentru hârtoapele din Iaşi şi din celelalte oraşe ale României, omul de afaceri şi-a procurat o maşină care să reziste la drumuri accidentate şi care să ofere confortul pe care ţi-l oferă o maşină de top, respectiv un Range Rover de „numai" 100.000 de euro.

Ieşenii cu bolizi de zeci de mii de euro îşi ţin bijuteriile în garaj ca să nu şi le rupă în hârtoapele din oraş (FOTO)

Un alt parc auto impresionant este cel al lui Eduard Vidraşc. Patronul de la OTED Group este mândrul proprietar al unui Ferrari F460, în valoare de 215.000 de euro. Asigurarea anuală la acest bolid este pe măsură, respectiv 13.000 de euro pe an, iar revizia anuală mai costă şi ea încă 1.800 de euro. „Ultima oară am mers cu Ferrari-ul în octombrie. Evit cât se poate drumurile din oraşele ieşene pentru că îţi sare totul din maşină. Drumuri la fel de proaste am mai văzut doar în Bulgaria", explica Vidraşc în acelaşi material. Pentru treburile de zi cu zi din oraş, patronul OTED Group se deplasează la volanul unui Maserati Quatroporte. Prețul acestei limuzine este de 155.000 de euro, la care se adaugă o asigurare anuală de 7.000 de euro.

Cum se distrează la Iaşi posesorii de BMW din ţară VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite