Un tânăr a furat 7.800 de lei de la o bătrână din Iaşi pentru că nu mai avea bani să ajungă acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neculai Laurenţiu Mereuţă (24 de ani), din localitatea Scurta (judeţul Bacău), venise în vizită la Spitalul Sfântul Spiridon unde fratele său era internat. Rămăsese fără bani de drum şi s-a decis să ia la rând apartamentele dintr-un bloc situate în apropierea unităţii medicale

Anchetatorii au susţinut în actul de acuzare că la începutul lunii trecute, Neculai Laurenţiu Mereuţă a venit în Iaşi pentru a-şi vizita fratele internat la spital. Pentru că rămăsese fără bani, acesta a intrat într-un bloc de pe bulevardul Independenţei şi a începu să bată la uşile apartamentelor.

A început să bată la fiecare uşă din scara respectivă iar la apartamentele unde care ieşeau persoane tinere, se prefăcea că cerşeşte. Atunci când a răspuns partea vătămată, inculpatul a declarat că este angajat la E.On", a spus Irina Perjoiu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătorie.

Potrivit rechizitoriului Mereuţă a întrat în casa femeii de 82 de ani, s-a prefăcut că citeşte contorul după care a intrat într-uina din camere pentru a nota ceva pe o bucată de hârtie. Procurorii susţin că tânărul i-a cerut victimei o cană cu apă iar când aceasta s-a dus în bucătărie a început să umble într-o geantă.

A luat banii, s-a dus la baie unde i-a numărat, iar apoi a plecat din casa bătrânei. Poliţiştii l-au identificat pe autor după amprentele pe care acesta le-a lăsat în casa victimei.

Citiţi şi: Vedeţi cum puteţi depista falşii angajaţi E.On

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite