Atenţie ieşeni: Vedeţi cum puteţi depista falşii angajaţi E.On

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania E.On Moldova s-a sesizat de numeroasele cazuri în care falşi angajaţi E.On au pătruns în locuinţele consumatorilor pentru a sustrage bunuri şi bani.

Pentru evitarea unor asemenea situaţii, E.ON Moldova Distribuţie a făcut o serie de precizări menite a-i proteja pe consumatorii de energie de asemenea situaţii.

Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie pot fi identificaţi prin echipamentul inscripţionat E.ON şi prin legitimaţia de serviciu. Personalul prestatorilor de servicii poate fi identificat prin legitimaţia de serviciu şi prin împuternicirea din partea companiei E.On pentru a efectua operaţiunile de înlocuire sau citire a contoarelor de energie.

Mai citiţi:

Iaşi: „Factură" de infarct, plătită de un bătrân unor falşi angajaţi

 Consumatorii sunt rugaţi să permită accesul personalului specializat să efectueze aceste operaţiuni doar în baza legitimaţiei de serviciu şi a împuternicirii din partea E.ON Modova Distribuţie , în cazul prestatorilor de servicii, respectiv a legitimaţiei de serviciu, în cazul angajaţilor E.ON Moldova Distribuţie.

Angajaţii E.ON Moldova Distribuţie sau prestatorii de servicii mandataţi de această companie nu încasează bani la domiciliul clienţilor.

Consumatorii care sunt abordaţi de către persoane pretinse a fi angajaţi E.ON sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate secţii de poliţie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite