Slujbe făcătoare de minuni la biserica Toma Cozma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De săptămâna viitoare, în fiecare zi de marţi la Biserica Toma Cozma din Iaşi la ora 18.00 se va oficia Acatistul Sfintei Mari Muceniţe Ecaterina, care este şi ocrotitoarea acestei biserici şi parohii.

Astfel, prima slujbă la care vor putea asista ieşenii va avea loc chiar marţi, pe data de 10 ianuarie. „Am considerat de cuviinţă să adăugăm şi noi această rugăciune la cinstirea deosebită de care se bucură sfânta mare Muceniţă Ecaterina în întreaga creştinătate, dar şi evlavia arătată de banul Toma Cozma şi soţia sa, Ecaterina, care i-au dedicat al doilea hram al bisericii pe care au ctitorit-o cu mai bine de două veacuri în urmă.

Icoanele făcătoare de minuni din judeţul Iaşi. Vezi aici unde te poţi închina

De asemenea, având în vedere și faptul că biserica noastră deține două icoane deosebite ale Sfintei Muceniţe Ecaterina, lucrătoare a numeroase fapte minunate de-a lungul secolelor, suntem încredinţaţi că această rânduială de rugăciune va fi mult folositoare tuturor celor ce cu credinţă ne vor fi alături întru cinstirea sfintei noastre ocrotitoare“, susţine preotul Mihai Mărgineanu, parohul de la Toma Cozma. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite