Doi traficanţi de droguri arestaţi la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii şi ofiţerii de la combaterea criminalităţii organizate au descoperit în timpul percheziţiilor o plantă de cannabis cultivată în ghiveci şi mai multe plicuri cu droguri, care erau pregătite pentru comercializare

În cursul zilei de ieri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au cerut arestarea lui Ionuţ Pânzariu (26 de ani) şi Dumitru Hotin (40 de ani). Cei doi sunt suspectaţi că au distribuit droguri de risc, respective cannabis, către mai mulţi consumatori din municipiul Iaşi.

În momentul în care au fost prinşi în flagrant, ofiţerii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au găsit 30 de grame de droguri la Pânzariu şi 10 grame de droguri la Hotin.

În timpul percheziţiei domiciliare făcută la Pânzariu, procurorii au descoperit o plantă de cannabis cultivată într-un ghiveci şi 170 de grame de droguri. „Pe lângă planta cultivată au mai fost găsite şi câteva pliculeţe care conţineau cannabis care urma să fie comercializat", a precizat Iulia Diaconu, procuror şef al DIICOT Iaşi.

Citiţi şi: Prinşi la păcănele cu drogurile în buzunare

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite