Un bătrân a fost jefuit la Iaşi în timp ce se afla pe masa de operaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Un bătrân în vârstă de 73 de ani din judeţul Suceava susţine că asistentele de la spitalul ieşean în care a fost internat i-au furat 5.000 de lei din buzunar.

Acesta a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon" din Iaşi săptămâna trecută pentru o operaţie, iar lipsa banilor a descoperit-o la începutul acestei săptămâni.

La nivelul unităţii medicale a fost demarată o anchetă, dar reprezentanţii spitalului spun că vina îi aparţine pacientului, care a fost avertizat să nu deţină asupra lui bunuri personale. „Pacientul a fost avertizat de medici că în secţia de Terapie Intensivă nu trebuie să aibă asupra lui efecte personale, nici măcar pijamaua proprie şi nu a ascultat sfaturile acestora", a precizat dr. Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

34 de persoane interogate în anchetă

Cei 5.000 de lei pe care bătrânul îi avea la el ar fi trebuit utilizaţi pentru achiziţionarea unei proteze de şold. Poliţiştii şi cei din spital fac tot posibilul pentru a recupera banii pacientului şi pentru a-i descoperi pe cei vinovaţi de furt. „Directorul medical, cu şeful de secţie, juristul şi poliţiştii au demarat o anchetă internă. Au fost luate declaraţii de la 34 de persoane", a completat Cimpoeşu.

Ecograful Spitalului din Târgu Frumos, transformat în azil de bătrâni, a fost furat

Poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi de fiica victimei. „În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat şi facem cercetări pentru a descoperi vinovatul şi pentru a recupera prejudiciul", a precizat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Un tânăr a furat 7.800 de lei de la o bătrână din Iaşi pentru că nu mai avea bani să ajungă acasă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite