Vezi aici care este concurenţa la zi la facultăţile de la Universitatea „Al.I. Cuza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dreptul, Economia şi Administrarea Afacerilor şi Filosofia sunt cele mai căutate specializări la înscrierile de anul acesta la facultate.

Cu doar o zi înainte de închiderea primei sesiuni de înscrieri, tinerii care au promovat Bacalaureatul au luat cu asalt comisiile de admitere de la cele trei facultăţi.

Vezi AICI care este concurenţa la fiecare facultate în parte cu o zi înainte de termenul limită pentru depunerea dosarelor.

Absolvenţii de liceu nu s-au dezis nici anul acesta. Cele mai multe dosare au fost depuse până astăzi, la ora 16.00 la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor. Aici s-au înscris 1.708 de candidaţi, ceea ce a dus la o concurenţă de 2,08 candidaţi pe un loc. Cu toate acestea, cea mai aprigă bătălie se va da pentru un loc la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice, unde concurenţa este deja de 3,81 de tineri pe o poziţie bugetată.

ADMITERE „Dosariada“ la facultate, aproape de final

La Facultatea de Drept s-au înscris până acum 589 de candidaţi pe 200 de locuri finanţate de la buget, ceea ce a dus la o concurenţă de 2,9 tineri pe loc. Aici testul scris va fi susţinut luni, de la ora 11.00, iar rezultatele vor fi afişate în aceeaşi zi.

Vezi aici modelul de test pentru admiterea la Facultatea de Drept din Iaşi

La Universitatea Tehnică „Gh. Asachi“ până acum s-au înscris 1.631 de candidaţi pe cele 2.945 de locuri finanţate de la buget. Cei mai mulţi au optat pentru Facultatea de Automatică şi Calculatoare, unde au fost depuse 345 de dosare pe cele 251 bugetate disponibile.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite