Vezi câţi bani câştigă universităţile din Iaşi din înscrierea la facultate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Absolvenţii de liceu se vor înscrie şi la mai multe specializări
Absolvenţii de liceu se vor înscrie şi la mai multe specializări

Prima sesiune de admitere la facultate începe la numătatea lunii viitoare, iar universitarii deja se pregătesc pentru sumele frumoase care le vor intra în buzunare.

Cel mai mare profit din Admiterea 2011 îl va scoate Universitatea „Al. I. Cuza". Cea mai veche instituţie de învăţământ superior din ţară va aduna mai bine de jumătate din întreaga sumă care se va aduna pe parcursul săptămânii de admitere.

Job anti-criză la Iaşi: Rector la o universitate de stat

Pe locul al doilea se clasează Universitatea Tehnică. Instituţia de învăţământ superior pune la dispoziţie tinerilor 4.506 de locuri la admitere, dintre care 2.956 sunt bugetate. „Noi am solicitat de la Minister acelaşi număr de locuri ca şi anul trecut şi ne-a fost aprobat. Şi repartizarea pe facultăţi este similară", a precizat Dan Găluşcă, purtătorul de cuvânt al Universităţii Tehnice, unde taxa medie de înscriere este de 200 de lei.

Clasamentul este completat de Universitatea de Medicină şi Farmacie, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară, iar cea mai mică sumă va fi încasată de Universitatea de Arte, care oferă şi cele mai puţine locuri la admitere.

Cumpără mâine dimineaţă ziarul „Adevărul" şi află în Suplimentul Iaşi cât câştigă universităţile din municipiu în doar câteva zile de admitere.

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite