Admişi la buget cu 6,09. Vezi aici dacă ai intrat la facultate la „Cuza“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai veche instituţie de învăţământ superior din ţară, Universitatea „Al. I. Cuza“ a publicat rezultatele finale ale sesiunii de toamnă a admiterii la facultate. Reazultatele sunt dezastruoase.

Viitorii specialişti ai ţării, absolvenţi de studii superioare, au intrat la facultate cu medii foarte mici. Rezultatele de la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului de anul acesta s-au reflectat şi în notele de la admiterea la facultate.

Astfel, la „Cuza“, locurile la buget rămase din sesiunea din vară au fost ocupate cu note ce abia depăşesc şase. Cea mai mică medie pentru un loc bugetat se înregistrează toamna aceasta la Facultatea de Teologie Ortodoxă. La specializarea „Artă Sacră“ ultima medie a fost de doar 6,09. Nici la celelalte specializări din cadrul acestei facultăţi candidaţii nu au fost mai pregătiţi, ultimele medii la buget oscilând aici între 6,09 şi 8,70. Locurile cu taxă au fost ocupate aici de candidaţi care au venit să-şi încerce norocul cu media 5,78.

Vezi AICI rezultatele finale ale admiterii din toamnă de la facultăţile Universităţii „Cuza“

Cea mai mare medie la buget din sesiunea de toamnă a admiterii a fost înregistrată la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social Politice, la specializarea „Relaţii internaţionale şi studii europene“. Aici ultimul candidat la buget a fost declarat admis cu media 9,67.

Citeşte şi:

Agronomia Iaşi deschide mâine anul universitar cu dreptul: are cel mai mare număr de „boboci“ din ultimul deceniu

Vezi aici ce locuri oferă facultăţile ieşene pentru sesiunea de admitere din toamnă

Job anti-criză la Iaşi: Rector la o universitate de stat

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite