Zi plină de accidente pe şoselele din Iaşi (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În municipiul Iaşi trei minori au fost răniţi după ce au căzut victime în accidente. La Paşcani un biciclist a fost grav accidentat

Unul dintre evenimentele rutiere s-a petrecut pe strada Palat în jurul orei 12. Un autobuz care circula dinspre Podu Roş către Palat a accidentat un minor care traversa strada pe bicicletă. „La intersecţia cu strada Ştefan cel Mare şi Sfânt nu a acordat prioritate de trecere unui bicilist în vârstă de 14 ani care se deplasa pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului, care a fost transportat la spital unde a rămas internat", a spus Alina Vezeteu, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Citeşte şi: Accident mortal cu două victime, la Ruginoasa

Cu câteva ore mai devreme, în cartierul Dacia, două minore au reclamat că au fost victimele unui accident bizar. Maşina implicată în accident, o Dacia, era condusă de Marcel Obreja, proprietarul unui magazin de pe strada Vitejilor.

image

Şoferul urcase cu maşina pe trotuarul din faţa propriului magazine, unde cele două minore obişnuiau să stea să vândă lapte.

image

A acroşat uşor o minoră în vârstă de 15 ani, moment în care aceasta a tras de mână o altă minoră. Aceasta din urmă s-a dezechilibrat şi s-a lovit de un gard, fiind rănită uşor", a menţionat reprezentanta Poliţiei. Din cauza scandalului pe care şoferul implicat în accident l-a provocat imediat după accident, acesta a fost amendat de Poliţia Locală pentru adresarea de injurii.

Tot în această dimineaţă, pe strada Gării din Paşcani, un alt bicicilist a fost accidentat. Bărbatul în vârstă de 70 de ani circula regulamentar şi a fost lovit de un autoturism al cărui şofer vira spre stânga şi nu i-a acordat prioritate. În urma impactului, biciclistul a fost transportat în stare gravă la spital.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite