Accident mortal cu două victime, la Ruginoasa (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane şi-au pierdut viaţa dimineaţă, în urma unui accident rutier dintre un autoturism Dacia şi un SUV, la 60 de kilometri de municipiul Iaşi, în localitatea Ruginoasa.

Citeşte şi: Iaşi: Accident mortal la intrare în Miroslava (UPDATE FOTO)

13.40 Oamenii legii spun că Severin I. (36 de ani ani), din Piatra Neamţ, conducea autoturismul Hyundai dinspre Paşcani spre Târgu-Frumos. Acesta s-ar fi angajat îndepăşirea unui autoturism condus de Iulian M. (22 de ani), din Suceava.

La un moment dat, tânărul ar fi vrut să renunţe la manevrădar l-a acroşat pe tânărul Suceava după care a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de Dacia condusă regulamentar de poliţistul local Vasile Paiu (55 de ani). Acesta din urmă avea în dreapta un pasager, Cornelius Corduban (62 ani), din Târgu-Frumos. Ocupanţii autoturismului Dacia au decedat în urma imapctului.

Maria I. (51 de ani), pasageră în autoturismul care a provocat accidentul a fost rănită uşor, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. „Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul accident, urmând a fi luate măsuri legale", a spus Alina Vezeteu, agent în cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Potrivit primelor informaţii, tragedia s-a petrecut în urma unei manevre nereuşite de depăşire. Impactul s-a produs între un autoturism dacia şi un Hyundai Santa Fe.

 10.12 Cele două persoane decedate ar fi fost în autoturismul Dacia. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Vom reveni cu amănunte.

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite