EXCLUSIV! Şofer din autocarul cu ieşeni implicat în accidentul din Ungaria: „Ne-am trezit cu maşina răsturnată pe o parte“ GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre şoferii autocarului aparţinând companiei ieşene Iuge Europe care s-a răsturnat  luni dimineaţă pe o autostradă din Ungaria povesteşte ultimele clipe înaintea accidentului.

Acesta susţine că maşina rula cu o viteză redusă şi că vina pentru accident nu îi aparţine şoferului care se afla atunci la volan. „Şoferul care conducea probabil că a prins un pic de chiciură, de gheaţă pe şosea. Într-un sens giratoriu, o zonă care nu era foarte bine semnalizată, autocarul a alunecat şi a căzut. Ne-am trezit pur şi simplu cu maşina răsturnată pe o parte", povesteşte Florin, unul dintre şoferii autocarului.

image

Daţi click pe colaj pentru a vedea imagini de la locul accidentului (Sursa: MTI)

Acesta se află în prezent în drum spre Iaşi, alături de ceilalţi pasageri ai vehiculului. „Important este că nu este nicio victimă, că toată lumea este bine. Pasagerii sunt în drum spre Iaşi şi vor ajunge probabil pe la orele 2.00 - 3.00 marţi dimineaţa", a completat acesta. În maşină se aflau aproximativ 40 de persoane, din care aproximativ jumătate erau ieşeni.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Citeşte şi:

UPDATE Un autocar din Iaşi, în care se aflau 46 de turişti, a fost implicat într-un accident în Ungaria GALERIE FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite