Accident mortal în judeţul Iaşi. Un şofer a murit după ce maşina pe care o conducea s-a izbit frontal de un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut azi-noapte pe Drumul European 583 între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani. Şoferul care a provocat accidentul circula cu viteză excesivă şi s-a izbit frontal de un TIR care venea din sensul opus.

Poliţiştii au precizat că bărbatul care a decedat circula cu viteză excesivă şi a încercat să frâneze autoturismul cu frâna de mână. „Autoturismul circula dinspre Târgu Frumos către Iaşi. Conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a întrat în derapaj şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie intrând în coliziune frontală cu un ansambl de vehicule compus din autotractor şi semiremorcă. Din primele cercetări efectuate a reieşit faptul că defunctul a condus autoturismul cu viteză excesivă pierzând astfel controlul asupra direcţiei de deplasare. Acul vitezometrului acestui autoturism a fost găsit blocat la valoarea de 170 km/h, iar frâna de mână a fost găsită în poziţia activat", a spus subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie.

La faţa locului a intervenit echipajul de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). „În jurul orei 1.10 echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului 1 Iaşi a intervenit pentru a-l descarcera pe Mihai B., în vârstă de 40 ani, dintr-un autoturism avariat în urma unui accident rutier cu un TIR", a spus locotenent Silvia Spiridon, purtătorul de cuvânt al ISU.

Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi Echipajul de Prim Ajutor de la Podu Iloaiei au intervenit pentru a-i acorda ajutor bărbatului, însă acesta a decedat.

Citiţi şi: Accident mortal în rondul din Podu Roş

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite