Iaşi: Accident mortal în rondul din Podu Roş (VIDEO SI FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie şi-a pierdut viaţa după ce maşina în care se afla, o Dacia Solenza, s-a răsturnat în rondul din Podu Roş. Potrivit martorilor, victima, care era pasager pe scaunul din dreapta şoferului, nu purta centură de siguranţă.

Vezi imagini de la locul accidentului

Din primele informaţii se pare că accidentul mortal s-a produs după ce şoferul Daciei Solenza nu a acordat prioritate unui autoturism Dacia Logan, la intrarea în sensul giratoriu. „M-am trezit cu Dacia în faţă. Avea vreo 80-90 la oră. Am pus frână. El a căutat să mă evite că a văzut că nu a dat prioritate. Dacă el punea frână, nu se întâmpla nimic că eu mă oprisem", a spus Virgil C., şoferul Daciei Logan implicat în accident. Se pare însă că şoferul Daciei Solenza a lovit cu roata marginea bordurii rondului şi, din cauza vitezei, s-a răsturnat.

image

Mărturia ieşeanului care a scos victimele din maşina avariată

„Era şoferul şi cu nevasta în dreapta. I-am tras pe geamul de la portieră. Ţipa săracul că nu mai poate, că e rupt piciorul. Când am dat-o jos din maşină pe efemeie era deja moartă. Dacă avea centură nu se întâmpla una ca asta“, a spus şi Gheorghe Gherasim, cel care i-a scos pe cei doi din maşina răsturnată.În urma impactului, şoferul Daciei Solenza a suferit răni uşoare.

image

„Autoturismul Solenza care circula dinspre Şoseaua Nicolina nu a respectat indicatorul «Cedează trecerea» şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan. Se pare că avea viteză. Rezultatul alcooltestului arată că şoferul nu era sub influenţa băuturilor alcoolice“, a precizat şi comisarul-şef Sorin Catană, şeful Biroului Rutier Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite