Un ieşean, aflat în concediu la Mamaia, şi-a bătut nevasta şi copilul apoi şi-a vărsat nervii pe un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

Un bărbat de 34 de ani din Iaşi este în arestul Poliţiei, pentru ultraj, deoarece a agresat un poliţist local din Constanţa. Acesta se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu miercuri, în staţiunea Mamaia.

Poliţistul local patrula prin Mamaia, când a observat scandalul iscat de turistul ieşean. În dreptul unui hotel, Daniel G. îşi luase la bătaie consoarta şi copilul fără ca aceştia să poată să se apere.

Poliţistul local a intervenit în scandal, încercând să-l potolească pe turist, dar manevra a fost inspirată doar pe jumătate. Soţia şi copilul agresorului au scăpat de atenţia lui, dar în loc să se calmeze şi să se oprească, moldoveanul l-a luat la bătaie pe poliţistul local pentru c-a îndrăznit să se bage în familia lui.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Poliţistul a chemat în ajutor poliţiştii din Mamaia, care au venit de îndată. Doar aşa moldoveanul furios a putut fi oprit. El a fost imobilizat şi dus la sediul Poliţiei Mamaia.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus reţinerea lui Daniel G. pentru 24 ore. El a fost introdus în arestul Poliţiei Constanţa, urmând să fie prezentat joi, 2 august, Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.  

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!   

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite