Şefa IŞJ Iaşi, în topul celor mai bine plătiţi profesori din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un clasament realizat de cei de la econtext.ro o clasează pe Liliana Romaniuc, inspectorul şef al IŞJ Iaşi, pe poziţia a treia în topul salariilor celor mai importanţi profesori din ţară.

Cu un salariu de 4.899 de lei pe lună, Liliana Romaniuc este devansată de şeful Inspectoratului Şcolar Teleorman, Constantin Amarie, care încasează 6.756 de lei lunar, şi de cel de la Cluj, Anca Hodorogea, cu un salariu de 5.697 de lei, conform celor de la econtext.ro.

Bugetarii „de lux“ ai Iaşiului fac avere pe timp de criză

Liliana Romaniuc se clasează pe locul second într-un top al bugetarilor ieşeni, realizat anul acesta de „Adevărul“. Profesoara a trecut pe ultima sa declaraţie de avere, din anul 2009, două terenuri intravilane, de câte 500 şi 1.000 de metri pătraţi, evaluate la 125.000 de euro, şi o vilă de 240 de metri pătraţi în localitatea Valea Lupului.

Şefa învăţământului ieşean mai şi deţine două autoturisme. Salariul pe care l-a încasat aceasta pe parcursul întregului an este de 118.654 de lei. Majoritatea veniturilor provine din contractele pe care Liliana Romaniuc le-a semnat cu două instituţii de învăţământ  private: 32.400 de lei de la Fundaţia „Filocalia“, şi 86.254 de lei de la Colegiul „Richard Wurmbrand“. Romaniuc se mai poate lăuda şi cu un depozit bancar în valoare de 50.000 de lei. Aceasta susţine că activitatea la conducerea IŞJ Iaşi nu i-a crescut deloc veniturile.

Job anti-criză la Iaşi: Rector la o universitate de stat

„Declaraţia mea de avere este aceeaşi ca şi la intrarea în IŞJ. Ba chiar fondul de salarii s-a redus cu 25%. A trebuit să reconsider cheltuielile şi a trebuit să renunţ, sper, doar pentru o perioadă, la anumite lucruri. Am raţionalizat cheltuielile. Oricum, noi suntem cumpătaţi", a spus Liliana Romaniuc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite