Ieşeanul Alexandru Lăzescu a fost demis de la şefia Televiziunii Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Lăzescu, fostul director al TVR
Alexandru Lăzescu, fostul director al TVR

Raportul de activitate pe anul 2011 al Televiziunii Române a fost respins, marţi, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi "pentru" şi patru "abţineri", votul negativ al parlamentarilor echivalând cu demiterea lui Alexandru Lăzescu din fruntea TVR. USL îl propune pe Radu Călin Cristea la şefia SRTV, a anunţat, marţi, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Valeriu Zgonea, la reuniunea grupurilor USL din Senat şi di

Propunerea vine după ce Comisiile de cultură ale Parlamentului au respins la vot raportul de activitatea al SRTV, cu 16 voturi "pentru" şi 2 abţineri, în timp ce parlamentarii PDL nu au participat la vot, iar cei ai USL l-au acuzat pe preşedintele-director general al televiziunii de management defectuos.

Şeful TVR şi-a dat doctoratul la Iaşi. Vezi cum s-a descurcat!

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a încheiat anul 2010 cu un deficit de peste 161,9 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Publică a avut, în acel an, venituri totale de circa 571 de milioane de lei. În prima parte a acelui an, TVR a fost condusă de Alexandru Sassu, în timp ce, din iunie 2010, conducerea televiziunii a fost preluată de Alexandru Lăzescu, actualul preşedintele - director general.

De asemenea, SRTv a încheiat anul 2011 cu un deficit de 160,8 milioane de lei, în condiţiile în care Televiziunea Publică a avut, anul trecut, venituri totale de circa 583 de milioane de lei. În 2011, TVR a fost condusă de Alexandru Lăzescu.

Discutarea rapoartelor de activitate ale Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) pe 2009, 2010 şi 2011 în Comisiile de cultură din Parlament a fost amânată pentru o dată neprecizată, după o discuţie de două ore şi jumătate asupra rapoartelor Televiziunii Române.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite