Şeful TVR şi-a dat doctoratul la Iaşi . Vezi cum s-a descurcat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Lăzescu a primit titlul de doctor în management luni, 23 aprilie, când a prezentat lucrarea de doctorat intitulată „Managementul grupurilor de tip holding în mass media şi comunicaţii". Membrii comisiei i-au dat calificativul foarte bine.

Ora 15.15 Preşedintele TVR a primit calificativul foarte bine din partea membrilor comisiei. Prezentarea lui Alexandru Lăzescu a durat 50 de minute, iar evaluarea cu întrebări din partea membrilor comisiei şi public s-a întins pe mai bine de o oră.

„S-a descurcat foarte bine, iar membrii comisiei l-au apreciat ca fiind foarte bine. I s-a acordat astfel titlul de doctor în management. Au fost 20 de persoane care au asistat la prezentare. A sistematizat foarte bine tot ce avea de spus“, spune profesorul Dinu Airinei.

Ora 10.22 Directorul general al Televiziunii Române, Alexandru Lăzescu, îşi susţine luni, de la ora 9.00, teza de doctorat sub coordonarea profesorului Panaite Nica de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" Iaşi.

Şeful TVR va obţine astfel titlul ştiinţific de doctor în domeniul managementului.

Lucrarea cu titlul „Managementul grupurilor de tip holding în mass media şi comunicaţii" este susţinută în Sala de Conferinţe 402, dar poate fi consultată şi la Biblioteca FEAA.

Comisia care va evalua teza de doctorat a şefului TVR este alcătuită din: profesorul Dinu Airinei (preşedinte), profesorul Panaite Nica (conducător ştiinţific), Liviu Ilieş, profesor la Universitatea „Babeş Bolyai" din Cluj Napoca, Constantin Rusu, profesor la Universitatea Tehnică „Gh. Asachi" din Iaşi şi Valentin Niţă, profesor la Universitatea „Cuza".

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite