UPDATE Mezinul Cordunenilor iese din spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membri ai clanului Corduneanu la instanţa de judecată
Membri ai clanului Corduneanu la instanţa de judecată

Curtea de Apel a decis aseară punerea în libertatea a lui Marian Simon (fost Corduneanu), mezinul familiei, şi Daniel Tîrşu.

Citeşte şi:


Unui arestat din lotul Corduneanu i s-a făcut rău în instanţă


Clanul Corduneanu va ajunge din nou în faţa judecătorilor

Doi membri ai clanului Corduneanu puşi în libertate de judecători (VIDEO)

Pozele de pe Hi5 a Cordunenilor, probe la dosar

Marian Simon şi Daniel Tîrşu vor ieşi sâmbătă la amiază din spatele gratiilor în baza deciziei Tribunalului de la sfârşitul săptămânii trecute, când le-a fost înlocuită măsura arestului preventiv cu interdicţia de a părăsi ţara. Pentru că vineri seară Curtea de Apel a respins atât recursurile procurorilor, cât şi pe cele ale celorlalţi 14 arestaţi din lotul Corduneanu, aceştia din urmă vor mai petrece încă 20 de zile în arestul Poliţiei.

Daniel Tîrşu este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi complicitate la şantaj, iar Marian Simon de trafic de persoane. „Cel mai probabil, Târşu va merge din arest direct la spital pentru a-şi face analizele medicale, întrucât suferă de Parkinson, hemipareză pe partea stângă, necroze cerebrale şi, se pare, un diabet ascuns până acum“, a spus Bogdan Luca, avocatul lui Târşu. Perioada cât a stat după gratii nu a fost lipsită de incidente pentru Târşu, acesta având nevoie în două rânduri de ajutorul medicilor după ce i s-a făcut rău în sala de judecată, fiind dus la spital.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite