Voltaj cântă astăzi la Palatul Culturii. Vezi cum te mai poţi distra în această seară în Iaşi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii concertelor în aer liber sunt aşteptaţi pe esplanade Palatului Culturii.

 Cu începere de la ora 19.00 cunoscuta formaţie Voltaj va susţine cel de-al unsprezecelea concert din turneul „I Wanna Be Free Tour 2011". În deschidere vor cânta cei de la Deepside Deejays.

Vezi ce flash mob-uri trăznite se fac la Iaşi (VIDEO)

Tot astăzi, de la ora 17.00, Mihai Trăistariu şi Anca Neacşu, fostă membră a trupei ASIA vin la Iaşi. Cei doi vor fi prezenţi în parcarea centrului comercial de la ieşirea din oraş pentru a susţine tinerele talente ale muzicii româneşti. Aceştia vor face parte din juriul Festivalului Naţional de Muzică pentru Copii „Music for Kids" aflat la cea de-a doua ediţie.

Cele două vedete, împreună cu unele dintre cele mai bune voci ale festivalului vor susţine spectacolul „Kids Music Show". Copiii vor avea parte de distracţie, dulciuri, clowni şi baloane. Festivalul Naţional de Muzică pentru Copii „Kids for Music" se desfăşoară la Iaşi în perioada 10 - 12 iunie.

În acest final de săptămână ieşenii vor putea participa la cea de-a zecea ediţie a Târgului de produse naturale, ecologice şi tradiţionale EcoAgris, care se va desfăşura în parcul Bisericii Toma Cozma. La târg, vizitatorii vor putea participa cursuri de gătit, degustări de produse, tombolă cu premii şi manifestări cu obiceiuri populare româneşti. Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 şi 18.00, iar intrarea va fi liberă.

Timp de zece zile, ieşenii vor putea participa la Festivalul Multicolor. Evenimentul, în aer liber, este organizat de Iniţiativa Erasmus Iaşi pentru a promova zece culturi întâlnite în mediul academic ieşean. Astăzi, de la ora 22.00, va fi seara dedicată Portugaliei, iar duminică, de la 20.00, va veni rândul Ucrainei. Toate activităţile se vor desfăşura în aer liber atât pe Strada Lăpuşneanu, cât şi pe esplanade Casei de Cultură „Mihai Ursachi".

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite