Flash mob cu operă la mall şi bătaie cu perne în centrul Iaşiului (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din lista ideilor de flash mob făcute în Capitala Moldovei mai fac parte capoeira, freeze mob şi coregrafii pentru Michael Jackson.

Cea mai recentă trăznaie a organizatorilor de flash mob din Iaşi a fost bătaia cu perne care a avut loc pe 4 iunie în Piaţa Unirii.

Tot în Piaţa Unirii a avut loc şi un freeze mob, adică mai mulţi tineri au încremenit în poziţie preţ de câteva zeci de secunde.

Acelaşi cadru simbolic a fost folosit de tinerii care au dorit să aniverseze 82 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

La capitolul simţ artistic, se distinge iniţiativa soliştilor de la Opera Naţională Română Iaşi, care au interpretat oprea „Liliacul“ de Johan Strauss printre mesele unui mall din Iaşi.

Regele muzicii pop a fost comemorat şi la Iaşi, unde mai mulţi tineri pasionaţi de muzica lui Michael Jackson au dansat în stradă pe melodia „Beat it“.

Artele marţiale braziliene cunoscute sub numele capoeira au fost prezentate publicului dintr-un alt mall din Iaşi, unde Asociaţia Sportivă K-Noi Iaşi a organizat un flash mob tematic.

Un grup de studenţi ieşeni s-au decis să aducă un zâmbet colegilor printr-un flash mob prin care îi provocau să bată palma.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite