Violonistul ieşean Adrian Berescu, ucis de un şofer beat (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul în care Taz şi-a pierdut viaţa a fost cauzat de şoferul unei combine agricole care consumase băuturi alcoolice. Motociclistul ieşean conducea regulamentar.

Neatenţia unui şofer şi consumul de alcool l-au costat viaţa pe ieşeanul Adrian Berescu (42 de ani). Conform poliţiştilor braşoveni, vinovat de producerea accidentului în urma căruia violonistul a murit este conducătorul unei combine agricole. Făgărăşeanul de 50 de ani nu a respectat indicatorul care îi cerea să dea prioritate în intersecţie.

image

„Conducătorul combinei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior fost dus la spital pentru a i se lua probe biologice, iar poliţiştii au întocmit acte premergătoare în acest caz pentru infracţiuni la Legea Circulaţiei", se precizează în comunicatul emis de Inspectoratul de Poliţie Braşov.

Citeşte şi:

UPDATE Violonistul ieşean Adrian Berescu, fondatorul Cvartetului „Ad Libitum", şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de motocicletă VIDEO

Mesaje în memoria lui Adrian Berescu: „R.I.P. Taz, nu te vom uita"

Altar în memoria lui Adrian Berescu la locul de adunare al motocicliştilor ieşeni (FOTO)

Vom reveni cu amănunte.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite