UPDATE Violonistul ieşean Adrian Berescu, fondatorul Cvartetului „Ad libitum“, şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de motocicletă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 42 de ani a intrat frontal într-un utilaj agricol în Făgăraş, judeţul Braşov, joi. În urma impactului a suferit multiple leziuni, în special la cap, fiind în stare foarte gravă. A fost transportat de urgență la spitalul din localitate, dar medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Ora 12.30 Două cluburi de bikeri din Iaşi, Trust MC şi East Side Dogs MC, care organizează în weekend o întrunire a 500 de motociclişti din toată ţara vor ţine sâmbătă seara un moment de reculegere în memoria lui Adrian Berescu.

„A fost un şoc pentru noi când am aflat de moartea lui Adrian, mai ales că zilele trecute am vorbit la telefon. Probabil sâmbătă seara vom avea un moment special cu lumânări“, a spus Andrei Neamţu, unul dintre organizatorii evenimentului „Bikers weekend“.

Violonistul ieşean Adrian Berescu a fost accidentat mortal de un şofer beat

Motocicliştii din toată ţara se întâlnesc în Bucium

Ora 11.25 Prietenii motociclistului au aprins în această dimineaţă lumânări în faţa Casei de Cultură a Studenţilor unde pasionaţii acestui sport se întâlneau frecvent.

Ora 10.45 Colegii violonistului Adrian Berescu deplâng moartea artistului.„Adrian Berescu este unul din copiii mei de suflet. L-am crescut peste 20 de ani, l-am învăţat să cânte la vioară şi mi-a fost foarte drag. Moartea sa este o mare pierdere pentru muzica românească. România a pierdut un mare talent şi un bun naţional“, a spus îndurerat violonistul Bujor Prelipcean, directorul Filarmonicii.

image

Vezi mai jos o înregistrare cu Adrian Berescu în concert alături de cvartetul Ad libitum

Ora 10.20 Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru Adrian Berescu, iar acesta a încetat din viață în cursul nopții, după un al treilea stop cardio-respirator care i-a fost fatal.

Mesaje în memoria lui Adrian Berescu. Vezi ce spun oamenii despre violonistul ieşean

Adrian Berescu: „Din om faci cvartet, dar din cvartet nu mai faci om“

Adrian Berescu era unul din cei mai apreciaţi violonişti din ţară şi în acelaşi timp unul dintre cei mai nonconformişti. Artistul îmbina două pasiuni: muzica şi motocicleta.

„Vioara şi motocicleta seamănă. Pentru amândouă îţi trebuie nervii tari, talent, dedicaţie şi pot fi vii în mâinile care trebuie. Fiecare dintre ele poate fi considerată o bucată de lemn sau una de fier, dar uite ce pot face", spunea artistul.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite