Vatmanul din Iaşi care s-a sinucis în tramvai, plin de datorii şi cu familia destrămată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatul Regiei de Transport din Iaşi care şi-a pus capăt zilelor avea popriri pe salariu impuse de executori judecătoreşti şi plătea pensie alimentară pentru doi copii.

Bărbatul de 43 de ani care s-a spânzurat marţi seară de bara de susţinere a unui tramvai avea o familie destrămată şi multe datorii. Colegii vatmanului sunt surprinşi de gestul acestuia, mai ales că s-au întâlnit cu el cu o zi înainte şi nu părea îngrijorat sau agitat.Ionel Moraru lucra la Regia Autonomă de Transport Public de 15 ani, timp în care nu a avut probleme.

Un vatman s-a spânzurat în depou la Iaşi UPDATE

Vatmanul era divorţat şi plătea pensia alimentară celor doi copii din două relaţii. Bărbatul locuia singur într-un apartament din Iaşi. În plus, doi executori judecătoreşti au cerut angajatorului să-i facă popriri pe salariu pentru a recupera o datorie de 5.000 de lei pe care o avea Ionel Moraru. După poprire, bărbatul câştiga lunar în jur de 1.200 de lei.

„Cei doi executori ne-au făcut notificare pentru a pune poprire pe salariu. Ne-a surprins gestul lui, mai ales că nu era un angajat problemă“, a spus Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din Capitala Moldovei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite