Un vatman s-a spânzurat în depou la Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii SMURD au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, în zona depoului de la Gară. Se pare că un vatman şi-a pus capăt zilelor într-un tramvai.

Ora 22.00 Vatmanul era în concediu de pe 1 februarie. Bărbatul a fost găsit spânzurat de bara de susţinere a unui tramvai. Vagonul s-a retras la depou la ora 17.00.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili ce l-a determinat pe vatman să îşi ia viaţa. Momentan oamenii legii nu au găsit niciun bilet care să explice gestul lui Ionel Moraru.

Ora 21.35 Vatmanul se numeşte Ionel Moraru (43 de ani) şi lucra la RATP de peste 10 ani. Potrivit angajaţilor Regiei, bărbatul era divorţat şi avea mai multe credite.

Ora 20.40: "Acum am fost informaţi despre acest incident. Este vorba despre un vatman care s-a spânzurat într-un tramvai", a spus Adrian Mihai, purtătorul de cuvânt al RATP.

Tramvaiul groazei din Iaşi a luat foc acum două luni în trafic. După o expertiză sumară, şefii regiei l-au pus din nou pe şine. VEZI VIDEO CU INCENDIUL

Vezi imagini de la locul cumplitului accident de tramvai (FOTO şi VIDEO)

Ora 20.30 Din primele informaţii, o persoană s-a sinucis în depoul din zona Gării. Oamenii legii fac cercetări la faţa  locului.

Vom reveni cu amănunte.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite