VIDEO Ce are Iaşiul în comun cu New Delhi: cartierul Păcurari. Vezi de ce! FOTOGALERII

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic infernal în Păcurari
Trafic infernal în Păcurari

Haosul din trafic a atins cote greu de imaginat la Iaşi. Străzile sunt blocate, se circulă la mica înţelegere, cu nervi, claxoane şi „evadări" spectaculoase, la fel ca în capitala Indiei.

Trafic de coşmar la Iaşi: Sens unic pe Păcurari, autobuze deviate şi restricţii în Tătăraşi

Nervi, claxoane şi blocaje în traficul de luni dimineaţă din Iaşi. Şoferii rămân blocaţi pe cele mai circulate artere din oraş zeci de minute, din cauza şantierelor şi a utilajelor părăsite ale Primăriei. Cozile de maşini se întins pe kilometri, iar şoferii circulă bară la bară în centru, pe străzile Păcurari sau Arcu, dar şi în cartierele Mircea cel Bătrân sau Alexandru cel Bun. 

Trafic infernal în Păcurari

Strada Păcurari a devenit „zona fierbinte“ în traficul din Iaşi. Singura şansă a şoferilor de a scăpa de ambuteiaje este să depăşească coloana de maşini şi să intre pe contrasens, sub cloaxoanele nervoase ale celorlalţi conducători auto.

Ieşenii se deplasează în ritm de melc, mai ales pe sectorul Fundaţie-intersecţia cu strada Octav Băncilă, pe care se circulă într-un singur sens. „Este îngrozitor. Se circulă foarte greu, mai ales în Păcurari. Am plecat mai devreme de acasă tocmai ca să nu stau în trafic. N-am rezolvat nimic“, spune Răzvan Mircea, un şofer prins în "iadul auto".

Trafic infernal la Iaşi: două luni de sens unic pe strada Păcurari

Zeci de maşini, blocate pe şoseaua Arcu

Şoseaua Arcu, principala rută ocolitoare pentru blocajele din Păcurari, pune la grea încercare răbdarea şoferilor, care merg şi cu 5 kilometri pe oră. „Stăm în trafic, ce putem face luni dimineaţă? Oraşul e plin de şantiere, poliţiştii nu-şi fac treaba şi este foarte aglomerat“, explică Cătălin G., un taximetrist din Iaşi.

Vezi cum se circulă în New Delphi, capitala Indiei:

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite