Trafic de coşmar la Iaşi: Sens unic pe Păcurari, autobuze deviate şi restricţii în Tătăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic aglomerat în Păcurari
Trafic aglomerat în Păcurari

Şoferii nu vor putea traversa oraşul fără să dea de ambuteiaje şi restricţii în trafic. Strada Păcurari va fi cu sens unic, dinspre Fundaţie spre ieşirea din oraş, autobuzele, dirijate pe liniile de tramvai.

Trafic infernal la Iaşi: două luni de sens unic pe strada Păcurari

Oficialii Primăriei au luat ieri o serie de decizii pentru modificarea traficului rutier din centrul oraşului.

Peste două săptămâni, şoferii vor putea circula într-un singur sens pe strada Păcurari, între strada Manolescu şi Fundaţie. Restricţia va fi valabilă două luni. Conducătorii auto pot să circule pe rute ocolitoare, pe strada Toma Cozma, pentru şoferii care doresc să ajungă în Copou şi pe strada Arcu, pentru accesul în zona centrală.

„Traficul care va fi preluat dinspre Centru şi Păcurari va fi divizat pe două categorii: pentru traficul uşor, va fi dirijat pe Râpa Galbenă şi va ieşi pe Copou prin modificarea sensului unic al străzii Râpa Galbenă, pe tronsonul între Anastasie Fătu şi Carol I şi traficul greu de tip autobuz va fi preluat de strada Arcu, cu viraj de stânga spre Muzicescu", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Străzi închise şi circulaţie deviată pe străzile din Iaşi din cauza şantierului din Fundaţie

Alte restricţii de circulaţie vor fi impuse pe Păcurari, la rondul dinspre Canta. De marţi, 27 martie, de la ora 18.00, până următoarea zi la ora 6.00 vor fi închise străzile de la rondul din Păcurari, de la intrarea în municipiu.

Trei noi sensuri giratorii vor fi amenajate în oraş. Unul va fi construit în Podu Roş, în faţa BCR, iar două în Copou, în zona Liceului Vasile Lupu şi în intersecţia cu strada Dealul Zorilor.

Şi circulaţia mijloacelor de transport în comun va fi deviată. Autobuzele vor circula pe liniile de tramvai în centrul oraşului. Şi în Tătăraşi, şoferii vor trebui să circule pe liniile de tramvai, din cauza lucrărilor de asfaltare.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite