VIDEO Campanie la alegerile locale din Iaşi pe YouTube. Ce părere ai de spoturile electorale ale candidaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei candidaţi la Primăria Iaşi şi unul la şefia Consiliului Judeţean au difuzat primele spoturi de campanie. Aceştia au recurs la filme artistice, imagini cu şantierele din oraş sau promisiuni electorale.

Cine candidează în Iaşi la alegerile locale. Listele complete

Primarul Gheorghe Nichita, care aspiră la al treilea mandat în fruntea oraşului, enumeră în clip motivele pentru care „USL iubeşte Iaşul“, sloganul său de campanie.

Tudor Ciuhodaru, candidat din partea UNPR tot la Primăria Iaşi, vorbeşte despre oraş din perspectiva unui pacient bolnav, care nu poate respira şi care are nevoie de doctor. Medicul apare ca „Singura Soluţie Sănătoasă“ pentru oraş.

Cursă electorală la Primăria Iaşi cu 13 primari şi 398 de consilieri locali

Candidatul PP-DD la municipalitate, Daniel Oajdea, este mult mai artistic. Acesta a realizat două scurtmetraje cu o tânără familie care suferă din cauza lipsei locurilor în grădiniţe şi cu un grup de pensionari care abia se descurcă cu plata facturilor.

Al doilea spot al candidatului Daniel Oajdea

Al treilea clip electoral al candidatului Daniel Oajdea, despre lipsa locuinţelor pentru tineri

Sportivi, profesori şi doctori, la alegerile locale din Iaşi. Află cine intră în cursa electorală

Vlad Hogea, candidatul PP-DD la şefia Consiliului Judeţean, apare în spot alături de Dan Diaconescu. Acesta apare în faţa unui grup de oameni şi rupe o pâine pentru că „Poporul şi politicienii trebuie să împartă aceeaşi pâine“.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Iaşi despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite