VIDEO Călătorie virtuală printre gropile din capitala Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gropile de pe străzi au devenit o obişnuinţă pentru ieşeni
Gropile de pe străzi au devenit o obişnuinţă pentru ieşeni

Un ieşean a filmat în timpul mai multor curse prin oraş gropile care au acaparat Capitala Moldovei. A postat filmuleţul pe Internet, stârnind zeci de comentarii din partea utilizatorilor.

Străzile-şvaiţer din Iaşi reprezintă în continuare unul dintre cele mai mari ofuri pe care le au şoferi ieşeni. E cu atât mai frustrant când mergi pe o stradă care arată după bombardament, în condiţiile în care ea a fost modernizată recent.

Plombe şi gropi în loc de asfalt nou pe drumul Iaşi-Vaslui

Asta a făcut şi ieşeanul, care s-a hotărât să arate ţării întregi cum arată şoselele Iaşiului. A mers pe mai multe artere din oraş şi la fiecare groapă a precizat când s-a făcut ultima reparaţie. El a postat videoclipul pe trafictube.ro, un site în care utilizatori din toată ţară sesizează neregulile din trafic.

Cele mai scumpe gropi din Moldova sunt la Iaşi (FOTO)

Postarea sa a făcut vâlvă în rândul membrilor site-ului, care au criticat dur autorităţile pentru starea drumurilor din Iaşi.

De asta îmi place mie să stau în Iaşi. Când am venit prima oară, trei luni de zile fix m-au ţinut amortizoarele abia cumparate. Pe langa faptul ca se astupa gropi cu pamant si pietre, mai nimic nu se asfalteaza de la cap la coada, doar se peticeste. Eu dansez in masina fara sa vreau", a scris unul dintre utilizatori.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite