Unde este siguranţa din şcoală? Un elev a fost bătut în timpul orei de un bolnav psihic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de copii din Iași
Spitalul de copii din Iași

Un băiat de 10 ani din Holboca a ajuns la Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria" din Iaşi după ce fost lovit de o persoană cu tulburări psihice care a dat buzna în sala de clasă.

Caz revoltător în şcoala din satul Ruseni, comuna Holboca unde un bărbat cu afecţiuni psihice a intrat într-o clasă în timpul orei şi a bătut un elev sub ochii elevilor şi ai cadrului didactic.

Un echipaj de la Ambulanţă s-a deplasat la faţa locului şi a transportat minorul la Spitalul de Copii din Iaşi. Minorul, deşi este stabil, riscă să aibă complicaţii din cauza unor lovituri în zona coloanei.

UPDATE Elevii de la două licee din Iaşi au fost evacuaţi din şcoală după ce o mochetă a luat foc de la o ţigară FOTO+VIDEO

„Pacientul prezintă traumatism toracic şi cervical. Este internat şi se află sub observaţie. Nu pare să aibă pericol vital, dar pot apărea complicaţii din cauza traumatismului cervical", spune doctorul Maricel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii Iaşi.  

Directorul unităţii de învăţământ a refuzat să comenteze incidentul.

„Nu am ce să vă spun azi. Mâine am să vă spun tot ce s-a întâmplat, dar azi nu", a spus Ioan Prohodniceanu, directorul şcolii din Ruseni.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite