Un şofer beat a băgat cinci copii în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul de copii din Iași
Spitalul de copii din Iași

O căruţă plină cu minori care se întorceau de la scăldat a fost spulberată duminică seara la Voineşti de un şofer care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Cinci copii au ajuns la Spitalul de Pediatrie din Iaşi.

Cinci copii cu vârste cuprinse între 14 ani şi 16 ani au ajuns de la scăldat pe patul de spital după ce căruţa în care se aflau a fost lovită din plin de un şofer neatent.

Accidentul s-a produs duminică seară în localitatea ieşeană Voineşti.

Doi dintre minori au fost transferaţi la Neurochirugie pentru că prezentau răni la cap şi la coloană, iar alţi doi au fost băgaţi direct în sala de operaţie din cauza unor fracturi.

„Doi pacienţi au fost duşi la Neurochirurgie. Unul prezenta un traumatism craniocerebral şi contuzie de hemitorace stâng, iar un altul, tot de 16 ani, avea o contuzie cervicală. Un pacient de 14 ani este internat la ATI pentru că prezenta o contuzie toraco-abdominală. Un alt băiat de 14 ani care prezenta o plagă de antebraţ a fost operat. Şi un pacient de 16 ani a fost operat pentru a i se extrage cioburilor de pe corp", spune doctorul Elena Hanganu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria" din Iaşi.

La faţa locului, poliţiştii care au făcut cercetări au sesizat că şoferul autoturismului, un bărbat de 40 de ani, se afla în stare de ebrietate, iar în urma etilotestului a rezultat că acesta prezenta o alcoolemie de 1,22 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. În cazul conducătorului auto s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, dar şi pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citeşte şi:

Tamponat de un şofer mort de beat, dar trimis în judecată pentru conducere cu alcoolemie

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite