Un ieşean care a încercat să mituiască un poliţist a scăpat de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de judecata
Sala de judecata

Cătălin Andrei Albu(23 de ani) a fost condamnat miercuri, 26 octombrie, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.Tânărul a fost acuzat de procurori de dare de mită şi conducere fără permis.

Curtea de Apel a admis apelul tânărului şi a decis să-i suspende pedeaspsa. Iniţial, Tribunalul Iaşi îl condamnase la un an şi şase luni e închisoare cu executare.Pe 28 aprilie, spun anchetatorii, Andrei Albu (23 de ani), din localitatea Rediu, a venit la sediul Secţiei II Poliţie pentru a-şi lua cu maşina un amic chemat la audieri. După ce şi-a luat prietenul pe strada Silvestru, maşina a fost oprită de agenţii Ioan Dănilă şi Andrei Tătaru.

Citiţi şi:

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic cu milionarul de la Loto

Casier judecat pentru că a încercat să mituiască un poliţist ieşean

Tânărul, mai arată anchetatorii, a încercat să-i convingă de faptul că avea permis eliberat în Italia dar că-l pierduse. În urma verificărilor însă, oamenii legii au constatat că Albu minţea. Când unul dintre poliţişti a început să-i completeze procesul verbal, tânărul i-ar fi oferit bani. Numai că poliţistul şi-a anunţat superiorii care au pus la cale flagrantul.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite