Casier judecat pentru că a încercat să mituiască un poliţist ieşean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Mihalache (45 de ani) din comuna Bivolari a fost trimis în judecată, marţi 25 octombrie, de Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi pentru dare de mită şi conducere fără permis.

Casierul  de la Primăria Bivolari a ajuns în atenţia anchetatorilor după ce vara aceasta a încercat să mituiască un poliţist pentru a scăpa de un dosar penal. Potrivit rechizitoriului, pe 5 mai 2011 Mihalache a fost oprit de agenţii de la Postul de Poliţie  Trifeşti în timp ce conducea un Ford Mondeo în localitatea Bivolari. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu avea permis şi i-au întocmit dosar penal.

Citiţi şi:

Dosarul prefectului de Iaşi acuzat de luare de mită amânat din cauza unei expertize

Milionarul de la Loto din Iaşi a fost acuzat de încăierare

La scurt timp Mihalache a plecat în Austria şi s-a întors în iulie după ce a fost anunţat de concubina sa că trebuie să dea declaraţii. Femeie l-ar fi rugat pe şeful de post Lucian Mihai Munteanu să îl ajute pe concubinul ei cu dosarul. Poliţistul şi-a informat superiorii, iar pe 1 august 2011 bărbatul şi iubita sa au mers la Postul de Poliţie Trifeşti.

Mihalache i-ar fi promis bani omului legii dacă îl scapă de dosar şi îl ajută să ia doar o amendă, pentru că era şi recidivist. Întreaga discuţie a fost înregistrată, iar casierul s-a ales cu dosar penal şi pentru dare de mită. Ionel Mihalache a fost trimis în judecată, iar concubina sa a fost amendată cu 1.000 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite