Un fost ofiţer DNA şi-a învins şefii în instanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costel Gîtlan a obţinut în instanţă anularea fişei de evaluare prin care a primit calificativul „bine". Decizia dată ieri de Curtea de Apel Iaşi nu este definitivă.

Curtea de Apel Iaşi a decis ieri să admită în parte acţiunea fostului angajat al Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). Astfel, magistraţii au dispus anularea fişei de evaluare prin care poliţistul a primit calificativul  „bine" pentru activitatea din 2009. În schimb magistraţii i-au respins cererea de recunoaştere a calificativului „foarte bine". Decizia nu este însă definitivă.

Citiţi şi:

Poliţiştii DNA şi-au chemat şefii la bară

La începutul anului trecut, Costel Gîtlan şi alţi patru ofiţeri au dat în judecată DNA Iaşi deoarece erau  nemulţumiţi de calificativele primite pentru activitatea din anul 2009. În plângerile adresate instanţei poliţiştii au cerut să fie catalogaţi cu „foarte bine" şi i-au acuzat de superficialitate pe procurorii instituţiei care le-au conturat profilul profesional.

Ei spun că nu au fost chemaţi la niciun interviu şi că şefii de la Direcţie le-au dat notele din rea-credinţă. „Întodeauna am efectuat activităţile dispuse cu maximă operativitate, chiar dacă acest lucru a impus uneori deplasări pe cont propriu sau prelungirea programului de lucru", preciza comisarul Costel Gîtlan, în plângerea adresată instanţei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite