Un copil suspect de meningită a murit în ambulanţă în drum spre Iaşi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanța (Foto Arhivă)
Ambulanța (Foto Arhivă)

Un copil de 7 ani şi jumătate din Belceşti a decedat în timp ce se îndrepta spre Spitalul de Pediatrie „Sfânta Maria" din Iaşi. Medicii de pe ambulanţă cred că băiatul prezenta simptome de meningită.

Ora 15.30 Specialiştii au demarat o anchetă epidemiologică în cazul copilului suspect de meningită decedat în ambulanţă.

„Am trimis o echipă în teren pentru a vedea exact condiţiile în care s-a petrecut incidentul, se face o anchetă epidemiologică. părinţii fac tratament preventiv“, spune doctorul Lucian Indrei, director executiv adjunct la Direcţia de Sănătate Publică Iaşi.

Ora 12.22 Un copil de 7 ani şi jumătate a murit în ambulanţa care-l transporta la Spitaluld e Pediatrie din Iaşi.

Copilul a decedat când maşina se afla la intrare în Târgu Frumos.

Copil de 8 ani mort sub ochii medicilor ieşeni. Avea „ficatul putred" şi a fost tratat pentru roşu în gât (FOTO)

„Am fost solicitaţi să intervenim la acest caz din Belceşti, am anunţat şi echipajul de la Hârlău. Medicii alertaţi că starea copilului se degrada au anunţat şi echipajul de prim ajutor de la Târgu Frumos, însă chiar înainte de a se întâlni cu medicii din Târgu Frumos pacientul a decedat. Urmează să se facă necropsia. Din sipmtomele pe care le prezenta medicii îl suspectau că ar avea meningită", spune Radu Calistru, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite